… Og leder du efter innovative ideer, der kan bidrage til dit forretningsmiljø? Hvis du svarede ja på disse to spørgsmål, kan det være den rigtige retning at vælge at organisere en global Case Competition.

Antallet af deltagere i Case Competitions vokser hvert år, da konkurrencerne bliver mere og mere populære, ikke kun mellem studerende, universiteter og Case-opløsningshold, men også blandt virksomheder af enhver størrelse. Den voksende popularitet kommer fra brug i ansættelsesprocessen, hvor deltagerne kan vise deres talenter, færdigheder og evne til at arbejde i teams.

Forskel mellem global- og invitationskonkurrence

Der er to muligheder, når du er vært for en Case Competition. Det er muligvis kun åbent for deltagelse for den valgte målgruppe, der modtager en invitation. Eller På den anden side af andre, der er interesseret i at være en del af en sådan konkurrence. I denne indstilling omtales Case Competition som åben.

Hvad kan det give min virksomhed?

At være en del af en global Case Competition bringer mange positive aspekter til driften af ​​din virksomhed. Fra at opdage nyt talent til virksomhedsinnovation og brandpromovering.

Talentsøgning

En af hovedårsagerne til, at virksomheder deltager i “Global Case Competitions”, er deltagerne selv. Det betyder, at fordelen er muligheden for at finde nye medarbejdere eller praktikanter. På baggrund af afleverede opgaver og efterfølgende forsvar har du som arbejdsgiver mulighed for at se, hvad de studerende er i stand til, deres talenter, den måde, de anvender deres viden og erfaring på det virkelige problem på, evnen til at arbejde under tidspres, og hvordan de klarer sig i teamwork.

Få et team til, at virke

Arbejde i teams er blevet en integreret del af hverdagen i virksomheden. Nogle af virksomhederne nærmer sig Case Competition som en del af den interne medarbejders uddannelse. Ifølge Hans Henrick Beck, medstifter og administrerende partner for QVARTZ, kæmper mange virksomheder med den unødvendigt lange løsningstid for mindre forretningsproblemer og opgaver, bare fordi de ikke ved, hvordan man arbejder i teams. Processen til løsning af sager er et effektivt værktøj til at lære dine medarbejdere at arbejde i teams.

En ny synsvinkel

Hvis du er en virksomhed, der kæmper med din nuværende markedsandel, falder salget, eller hvis du overvinder forskellige forretningshindringer, kan Global Case Competitions være den rigtige måde at komme ud af denne ugunstige situation. Udover løsningerne, nye forretningsidéer, anbefalinger og forslag, giver deltagerne dig et andet syn på det formulerede problem. Nye innovative ideer kan komme på din vej, da folk fra mange forskellige kulturer og uddannelsesmæssige baggrunde vil løse den givne Case.

Spredning af Brandet

Lad os se nærmere på ordet “Global”. For at tiltrække deltagere er der behov for en velplanlagt forfremmelsesplan. At få deltagere er en ting, der udføres med planen, men at sprede virksomhedens navn til verden, opbygge brandbevidsthed og øge engagementet på dine sociale medier og websider er også et mål, der kan nås.

Nu er det tid for dig at overveje, om det at være en del af en Global Case Competition er det rigtige valg, men vi kan forsikre dig om, at det med vores Innoflow-platform bliver endnu nemmere for dig at opfriske din virksomhed.

Share This