Digitalisering er ikke nyt fænomen. Men de såkaldte ”Case Competitions”, hvor teams konkurrerer mod hinanden og til sidst præsenterer deres problemløsninger, har længe løbet af stablen på fysisk vis. Verden har dog ændret sig. Ved digitalisering af din ”Case Competition” vinker du farvel til besværligheder, og du når ud til et større omfang af mennesker.

Ved hjælp af vores software, har vi afholdt digitale ”Case Competition” events på tværs af verdens grænser. Nedenfor, finder du fem bemærkelsesværdige fordele ved digitale ”Case Competitions”..

1: Sikker fysisk afstand

Det er ingen hemmelighed, at fysisk afstand betyder en hel del verden over på grund af COVID-19, der truer vore allesammen velvære og sundhed. Fysisk afstand er den bedste måde at tage vare på sig selv på samt undgå COVID-19 smitte. For eksempel, så University of Münster sig ikke nødsagede til at aflyse, deres ”Case Competition” event, da det fysiske event kunne afholdes digitalt.

2: Effektiv og tidsbesparende

Digitaliserede ”Case Competitions” er lig med effektivitet og tidsbesparelse. Det tager tid at planlægge et fysisk event – mad, transport, hoteller, udskrive dokumenter, finde lokaler. Selvom du har et stort og kompetent team, så stjæler planlægningen fokus og tid fra det essentielle: en fantastisk, lærerig oplevelse for deltagere, dommere og sponsors. Når al registrering, kommunikation, dokument administrering, bedømmelse og feedback kan gøres online, kan du fokusere på dine interessenter.

3: Bæredygtigt mindset

RSM Star Case Competition i Rotterdam nedbragte deres CO2 udslip med 132 tons, da de transformerede deres “Case Competitions” fra et fysisk event til et digitalt. At flyve deltagere fra A til B er ikke en bæredygtig løsning. Ofte, kan det fremstå paradoksalt at præsentere deltagerne for en problemløsning, der omhandler bæredygtighed for derfor at have dem fløjet ind fra syd og vest for at tage del i eventet.

4: Deltagernes oplevelse

Når du organiserer en ”Case Competition”, handler det om deltagernes oplevelse. Du drømmer om at afholde et event, de kommer til at huske og tale om langt ind i fremtiden. Men digitalisering er desværre tit associeret med en mindre personlig oplevelse for den individuelle bruger. Sådan ser vi ikke på det. For med de næsten endeløse digitale muligheder, der eksisterer i dag, kan du stadig afholde fantastiske event online, hvor teams kan connecte over videoopkald, debatter, afstemninger, etc.

5: Større omfang

I CBS’ “Case Competition” afholdt i 2020, deltog over 3.500 studerende fra i alt 88 forskellige lande. En global ”Case Competition”, der kun var mulig på grund af dens digitale format. Når du ud til så mange deltagere med din ”Case Competition”, bringer det opmærksomhed omkring dit event samtidig med at dine sponsors bliver eksponeret for et langt større publikum end de ville ved et fysisk event.

Der er mange fordele ved at digitalisere din ”Case Competition”, men hvis du organiserer det via forskellige online komponenter som Facebook grupper, Microsoft Teams, Dropbox, Google Drive, etc., kan det hurtigt blive besværligt for dig, deltagerne og dommerne at navigere i kommunikationen.

Vores team står klar til at hjælpe dig med planlægningen og afholdelsen af dit digitale ”Case Competition” event. Book en demo og lad os vise dig vores bæredygtige løsning.

Share This